25.-29.10.2017

Letos budeme podzimky trávit v tradiční chalupě tomíků v Janově nad Nisou (http://chalupy.a-tom.cz/chalupa/31-janov-nad-nisou). Chalupu dobře známe, již jsme v ní za ty roky byli mnohokrát a tak se už těšíme do krásných Jizerek. Spát budeme na postelích, karimatka tedy není potřeba.

Odjezd: ve středu 25. 10. v 17:30 autobusem z Černého Mostu z nástupiště č. 7. Sraz bude v 17:00 tamtéž. Prosíme všechny, aby dorazili včas, budeme mít místenky a musíme do autobusu nastoupit jako první.

Návrat: v neděli 29. 10. v 17:09 opět na autobusové nádraží Černý Most

Cena: 1000 Kč (ubytování, doprava, jídlo)

S sebou: oblečení na výpravu dle počasí (spodní prádlo, trika, mikinu, pyžamo, tepláky nebo softshelky, bundu, dle počasí i čepici, dobré boty na výlet, klidně i dvoje), pláštěnku, přezůvky do chalupy, čelovku, šátek, míček nebo létající talíř, spacák, polštářek, hygienu, ručník, batůžek na výlety, zpěvník, blok a tužku, malé kapesné (do 100 Kč). Nádobí není potřeba. Vše prosím zabalte do co nejméně zavazadel J Ideálně jedné krosny.

Jídlo: svačinu a pití na cestu tam a středeční večeři (postačí větší svačina), dále pak nějaké dobroty na snídani (bábovky, koláče, buchty …), dále každý balíček salámu, balíček sýru, libovolnou zeleninu či ovoce, 2 brambory.

Snad jsme na nic nezapomněli.

Účast nám prosím potvrďte nejpozději do pátku 20.října, potřebujeme včas koupit místenky. Pokud víte, že vaše droboť nepojede, napište nám to prosím také.