25 tisíc víček v akci aneb Víčkování 2011

 /  webmaster

Po dlouhé době se hlásíme s novým článkem. Bez jakéhokoliv upozorňování ho sepsala Míca hned v den akce, čímž mě moc potěšila a patří jí veliká pochvala. Opět jsme stavěli mozaiku z víček, bylo to fajn a všichni doufáme, že se nám opět podaří zvítězit. Ale nyní již Mícin článek.

V sobotu 9. dubna jsme se sešli v 18:00 v klubovně na třídění víček. Tak jsme chvilku blbli, povídali si vtipy :D a pak to přišlo VÍÍÍÍÍÍČKAAA!!!!!! Všechny jsme je vysypali a začali třídit… Nejdřív modrý, žlutý, zelený, růžový atd. Třídili jsme zhruba 3 hodiny.

Když už jsme to měli konečně hotový :D, tak jsme se šli převlíknout do pyžama, vyčistit si zuby a zalehli jsme. Někdo usnul hned a ostatní si tam ještě povídali. Ráno jsme vstali asi v devět, opět jsme se převlíkli a šli snídat.

Po sdnídani jsme se připravili, Kačka převezla víčka na házenkářský hřiště TJ SPOJE PRAHA a my jsme mezi tím tam došli pěšky. Když jsme přišli, udělali jsme si návrh, kde bude co a začali stavět Večerníčka. Mezi tim jsme měli dvě 10-ti minutový přestávky a pak jsme zase stavěli. Kolem jedné hodiny nám přivezli pizzy a měli jsme oběd. Kolem třetíjsme vše dostavili a měli hotovo!!!

Nakonec jsme to všechno vyfotili, naposled se na to koukli a začli bořit….:D. Vše jsme uklidili, naložili víčka do auta a šli zpátky do klubovny. Tam jsme to dali do pořádku, někdo už šel domů a někdo naopak zůstal. Pak Brkos vzal kytaru, Pinďa klarinet a zahráli jsme si pár písniček a šli domů.

Bylo to super

Míca

Fotografie z Víčkování k vidění ve fotogalerii