Jedenadvacítka poprvé a to od Davida

 /  webmasterimg_4960

img_4960Po dvou letech se opět rozeběhla asociační mezioddílová hra „Jedenadvacítka“. Opět jsme se účastnili finále malých oddílů a opět bylo na Polaně v Beskydech. Složení bylo kapku jiné než před dvěma lety. Jedním z vybraných byl také David, který je autorem těchto vzpomínek na první den, tedy večer na Jedenadvacítce.

V pátek 19. října jsme odjížděli v 10:30 z hlaváku. Vlak odjel, naštěstí i s námi, a tím začlo 6 hodin sezení. Obsadili jsme kupé a Pinďa vytáhl tablet, na kterém ještě chvíli dodělával prezentaci našeho oddílu. Asi po dalších dvou zastávkách jsme si do kupéčka nastěhovali Dakoty a aby cesta líp ubíhala, pustili jsme si film. Cesta ubíhala a za chvíli jsme byli u přestupu na menší vlak který nás měl dostat asi 4 kilometry od místa, kde leží Polana.

img_4663No a jelikož jsme Pražáci, tak jsme se v klidu najedli, přebalili věci z rukou do krosen, vytahali Josky zbytečnosti (nebylo jich málo) a přebalili je k nám… No nevím kdo ze Staňáků, krom Josky, tahá na druhej konec republiky tři stejný, ano stejný knížky o stromech, listech a já nevim čim všim, lodičky, karimatku, která byla úplně zbytečná, protože matrace tam jsou, tři knížky, a zabíjí to naprosto nepostradatelnej, asi tří kilovej šanon s obrázkama českých hradů a zámků. (Nakonec se tedy ukázalo, že ty lodičky byly důležité :D:D:D) No když jsme ten bordel přebalili do krosen a vydali se na cestu, měli jsme asi ještě dvě hodinky.

pa190086Vyšli jsme a za chvíli jsme byli před tím obáváným a nám už známým kopcem. Proběhla výměna krosen, protože i po odlehčení byla Josky krosna až moc těžká, aby jí táhla sama, a vyrazili jsme. Když jsme byli už skoro v cílové rovince, zbývalo nám asi tak 20 minut. Stihli jsme to! Hodili jsme si krosnu nahoru do chaty, kde jsme bydleli minule s oddílem (teda vy jste bydleli) a šlo se na první hry. Úplně první věc byla udělat si jmenovky a trochu se seznámit, to obnášelo pár her, kdy se hádali jména ostatních, ale to nebudu vypisovat, protože by ten článek byl dlouhej jak bible. Bylo první vyhodnocení, to bylo za dotazník, a pak byly další asi čtyři hry a z nich jsme byli třikrát první a jednou asi třetí. Úplně první byla prezentace oddílů, tu jsme vyhráli, další hra byla udělána jako kvíz, pokud si někdo pamatuje na tábor „kouzelné fazole“ tak pochopí, kde byli kategorie a pod nimi byli body sto až čtyři sta. To jsme byli první, pak byla hra „nervíci“ to znáte, pokud jste byli teď v Mezholezích, prostě máte kus dřeva na provázku a snažíte se nenechat se přiklapnout miskou, to jsme myslím byli třetí. Po této hře se už šlo zalézt do spacáků, a snažit se usnout v řevu bitvy S.T.A.N vs. Lotři.

David

Veškeré fotografie z Jedenadvacíky si můžete prohlédnout ve fotogalerii