Víkendovka v Dubici alá Míca

 /  webmaster

Další povedená víkendovka za námi a článek sepsala opět Míca. Jak se stát agentem během jednoho víkendu? Odpověď naleznete níže …

Tento víkend jsme vyrazili do Dubice. Je to kousek od České Lípy, takže jsme jeli autobusem. Byl to takový menší domeček tomíků. Jsou tam dvě místnosti, v jedné je velké patro a v druhé je třípatrová palanda.

V každém patře je tak sedm míst na spaní. Ještě předtím než jsme nasedli do autobusu, dostal každý z nás obálku, kde bylo jeho jméno a dole v rohu byly puntíky. Každý měl jiný počet puntíků. V obálce byly malé papírky, kde bylo vždy číslo od 1 až do 48 a nějaké písmenko. Když jsme to dali všichni dohromady a přečetli jsme to, tak jsme dostalil zprávu, kde bylo napsáno, že jsme agenti, máme se rozdělit do dvojic a najít hledanou osobu. Dvojice byly vždy kluk a holka a vypadaly takhle: Záhon-Míša, David-Terka a Lukáš-Míca…

Když jsme hráli nějakou hru, tak ten kdo byl první dostal 2 indície, kdo byl druhý dostal 1 indícii a kdo byl třetí nedostal nic. Pomocí indícií jsme zjišťovali, co je to za osobu. První večer jsme hráli na kytaru. Druhý den jsme šli na výlet do Pekla, kde jsme opékali buřtíky a potom jsme jeli vlakem zas zpět do České Lípy. Jelikož Ondra, Terka a Lukáš měli o víkendu narozeniny, tak jsme to v sobotu večer oslavili, měli jsme dort a brambůrky, křupky atd.. A zase jsme hráli na kytaru … asi do půl tředí do rána.

V neděli jsme si zabalili a šli dohrát ještě jednu hru, kdy jsme si na dálku předávali zprávu a pak jsme museli zjistit, kdo je hledaná osoba. Každý tým měl alespoň 5 papírků s nápovědou a pro zbylé jsme si běhali k Lucce, Klárce a Lukášovi. Ten kdo řekl Ondrovi osobu jako první vyhrál. Hledaná osoba byl Zdeněk Svěrák a uhodla jsem to já s Lukášem. Pak jsme se šli najíst, douklidili jsme a vyrazili na autobusový nádraží a jeli domů.

Míca

Ve fotogalerii naleznete fotografie z celého víkendu